Activiteiten & Nieuws

U bent hier

VILLA FURA

Sinds mei 2021 trokken 6 volwassenen met een verstandelijke beperking in in hun nieuwe stekje in Tervuren. Het woonproject ‘Villa Fura’ werd gerealiseerd in samenwerking met Villa Fura vzw, opgericht door ouders van de bewoners,  Elk zijn Huis cvba, een sociale huisvestingsmaatschappij en de provincie Vlaams-Brabant. Een team begeleiders van De Kerselaar vzw biedt ondersteuning aan de bewoners van Villa Fura om hen te begeleiden in hun dagdagelijkse leven.

Ben je benieuwd naar hoe het leven in Villa Fura verloopt? De oktober-editie van het infoblad van Tervuren geeft ons inkijk met een artikel over Villa Fura. Één van de begeleiders komt aan het woord, samen met een ouder die mee het initiatief nam om het woonproject te lanceren. Er is ook een interview met één van de bewoners.

Het initiatief is een succesverhaal dat stapje voor stapje haar doel bereikt: ervoor zorgen dat zelfstandige volwassenen met een beperking een veilige thuishaven hebben in de Druivenstreek! De Kerselaar vzw is alvast fier dat ze haar steentje bijdraagt aan dit kersverse project!

o
<
>
1/1