Activiteiten & Nieuws

U bent hier

FIETSEN VOOR EEN HOGER DOEL

De Druivenstreek staat bekend om haar fietsroutes en koersen. Fietsers uit de streek kennen ze goed en dagen zichzelf ook vaak uit in dit landschap van forse pieken en dalen.

Een groep fietsers uit De Druivenstreek, Fietsers met een doel, legt de lat nog wat hoger en fietst voor een hoger doel: een betere thuis voor mensen met een beperking in eigen streek. Deze groep organiseert ten voordele van De Kerselaar vzw een benefietreis van 7 dagen in de Albulapas, een prachtige bergpas in de Zwitserse Alpen.

De opbrengst van deze actie gaat integraal naar de aankoop van een hoog-laagbad voor het nieuwbouwproject ‘De Kerselaar 2020’. We hopen te verhuizen naar de nieuwe gebouwen in de loop van 2023.

Iedereen die deze mooie en moedige actie wil ondersteunen, kan zijn steentje bijdragen door hen te sponsoren. Dit kan door een bedrag naar eigen keuze te storten op BE87 0682 0533 6394, met als vrije mededeling: GIFT FMED. Bij giften vanaf € 40 wordt er automatisch een fiscaal attest afgeleverd.

Wil je meer lezen over de grensverleggende ondernemingen van deze fietsploeg? Lees alles op hun blog en/of geef hen een Like op hun Facebookpagina.